به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، رعایت نکردن نکات ایمنی در بهرهگیری کارت بانکی یا فضای مجازی از سوی برخی مشتریان موجب از دست رفتن اطلاعات شخصی آنها و درنهایت سرقت اطلاعات حساب بانکیشان می شود.
پس به هیچعنوان اطلاعات حساب خود مانند شماره و رمز کارت را در اختیار افراد غریبه قرار ندهید و کارت خود را به افراد دیگر نسپارید. همچنین از نگهداری رمز عبور به همراه کارت عابر خودداری کنید تا در صورت مفقودی یا ربوده شدن کارت با موجودی خالی آن مواجه نشوید.
یکی از شگردهای معمول کلاهبرداری برای سرقت اطلاعات کارت بانکی، بهرهگیری از دستگاههای اسکیمر برای جعل کارتهای بانکی است. کپی برداری از اطلاعات مغناطیسی کارت با این دستگاه که همانند کارتخوان هاست، به سادگی امکان پذیر است بنابراین به هیچ عنوان کارت بانکی خود را حتی بدون رمز در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید.
یکی دیگر از شگردهای مجرمان سایبری برای سواستفاده از حساب بانکی، پیامکها یا تماسهایی هستند که نوید برنده شدن در قرعهکشی را میدهند. چناچه کسانی با این عنوان از شما درخواست مراجعه به عابربانک یا ارسال اطلاعات کارت کردند، هرگز اعتماد نکنید.
و در آخر چنانچه به هر دلیلی به درگاههای پرداخت بانکی مراجعه کردید، حتماً به شاخصهای ایمنی آن همانند آدرس دارای پروتکل امنیتی httpsتوجه و حتما از رمز یکبارمصرف استفاه کنید.
مقابله با ترفندهای کلاهبرداران برای سرقت اطلاعات حساب بانکی
برچسب ها
هک گوشیهای موبایل توسط جاسوسافزارهای ایتالیایی
شرکت گوگل اعلام کرد که یک شرکت ایتالیایی با ابزارهای هک از گوشیهای با سیستم عامل iOS و اندروید در ایتالیا و قزاقستان، جاسوسی کرده است.
هک ۱۰۰ میلیون دلاری یک اپلیکیشن رمزارز
اپلیکیشن شرکت هارمونی که انتقال کوینها بین بلاک چینها را تسهیل میکند، هک شد و ۱۰۰ میلیون دلار در جریان این هک، به سرقت برد.
درخواست رسیدگی به کلاهبرداری ۴۵۰۰ میلیارد تومانی کینگ مانی
رمز ارز کینگ مانی که توسط شرکت بادران در ایران خرید و فروش می شد، تاکنون 3000 هزار شاکی داشته است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.