http://www.ictnews.ir/
http://ictnews.ir
آرشیوی
اطلاعات بعد از Recycle Bin كجا مي‌روند؟
اطلاعات بعد از Recycle Bin كجا مي‌روند؟

بیشتر اوقات هیچ کدام از ما به این فکر نمی‌کنیم که وقتی اطلاعات وارد شده به سطل بازیافت ویندوز را پاک می‌کنیم، چه بلایی سرشان می‌آید.

وقتی فایلی را به سطل بازیافت می‌فرستید، آن را پاک نکرده‌اید، بلکه فقط از جایی به جای دیگر منتقل کرده‌اید. اما وقتی آن را با دكمه‌های Shift+Delete حذف می‌کنید و یا از داخل سطل بازیافت پاک می‌کنید، تنها نام آن فایل یا پوشه را از فضای داخلی درایو از بین برده‌اید. اما تمامی اطلاعات آن فایل یا پوشه به صورت کامل در جایی از فضای درایوتان باقی مانده است. فضای اشغال‌شده توسط فایل حذف شده، نه از بین می‌رود و نه اطلاعات جدید بر روی آن قرار می‌گیرد، بلکه همچنان دارای اطلاعات فایل حذف‌شده است، اما رابط آن با نام فایل پاک‌شده از بین رفته است. به همین خاطر بعد از پاک کردن اطلاعات از داخل سطل بازیافت، فضای اشغال‌شده توسط فایل را دیگر نمی‌بینید. تا زمانی که فضای خالی باقی‌مانده بر روی هارددیسک کاملا پر نشود، اطلاعات جدید بر روی اطلاعات فایل حذف‌شده بازنویسی نمی‌شود. زمانی که به هر علتی نیاز به بازیابی اطلاعات خود داشته باشید، این سیستم حذف فایل می‌تواند به یاری شما بیاید. گر چه بازیابی اطلاعات، عملی کند است و نیاز به فضای زیادی دارد.


مطالب مرتبط
نظرات کاربران

ارسال نظر در مورد این مطلب:
نام شما : *
آدرس ایمیل : *
متن نظر : *
کد امنیتی :
Refresh Code

لطفا عبارت درج شده در تصویر بالا را در کادر زیر بنویسید

*
 


کليه حقوق اين سایت متعلق به ICTNEWS است.
انتشار مطالب با ذکر منبع و لینک به سایت مجاز است.
تماس با ما: 88946450  فرم تماس با ما
این پرتال قدرت گرفته از :
سیستم مدیریت پرتال و خبرگزاری دیاسافت
ارتباط با ما : 1000030200